Weer opladen

Gepubliceerd door Natasja op

Weinig energie? Hoe kun je jezelf weer opladen? Moet je telefoon altijd aan staan? Moeten wij altijd aan staan? Of mag je ook weleens een pauze nemen?

Waarom weer opladen?

Hoe laad je jezelf weer op?Hoe kom je weer bij jezelf en daardoor ook weer in je eigen kracht? Als je weer opgeladen bent komt je creativiteit weer opgang en komen er vanzelf nieuwe ideeën in je op, hier hoef je geen moeite voor te doen. 

WP_20170915_11_00_49_Pro_LI

Wat kun je doen om op te laden?

Wat heerlijk is, is om er een paar dagen tussen uit te gaan in de natuur. Het is dan wel fijn om helemaal offline te gaan. Geen laptop, tablet of telefoon die je weer terug in de realiteit en de drukte van alle dag meeneemt. Hoe fijn is het om niet te bedenken wat je allemaal nog moet doen vandaag maar gewoon met een kopje koffie of thee naar de zonsopgang te kijken en verder hoeft er niets. Ga lekker wandelen of fietsen in de omgeving en voel dan eens wat dat met je doet. Voelt dat niet heerlijk? Of voel je toch onrust omdat je denkt dat je van alles mist? Bedenk dan dat alles wel doorgaat maar dat het belangrijk is dat jij hier bent, hier in het hier en nu, geheel voor jezelf en met jezelf.  

Neem een moment pauze

Je kunt natuurlijk ook altijd even een pauze moment voor jezelf inlassen om op te laden. Even met een boek op de bank, iets tekenen, lekker lang in bad of iets anders waar je ontspannen van wordt. Dit zijn momenten waarop je jezelf ook oplaadt. Gewoon even iets doen voor jezelf omdat het je een goed gevoel geeft. 

Je telefoon altijd aan?

Soms is het ook wel even fijn om je telefoon uit te zetten. Als je dit lastig vindt kun je hem misschien even niet gelijk opladen als hij leeg is. Maak van deze gelegenheid gebruik om zelf even op te laden.  Even je telefoon niet opladen om zelf weer op te laden. Als dat lukt probeer dan eens steeds even je telefoon uit te zetten begin bijvoorbeeld met 5 minuten of minder als je dat te lang vindt. 

Contact


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken en ik geef graag mijn creativiteit en positiviteit door.