Programma’s

Wat is het aanbod van Relaxed and Crea?

Het aanbod bestaat uit diverse coachingsprogramma’s. Ik maak altijd gebruik van de R&C methode. Doordat ik zelf uit eigen ervaring weet hoe je je voelt en wat je nodig hebt ben ik degene die jou het beste kan helpen.

Ik coach vrouwen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar die moe zijn, stress hebben, werkdruk ervaren en moeite hebben om werk en gezin te combineren. Voor deze vrouwen heb ik de R&C methode ontwikkeld. 

Mijn missie is om het leven van vrouwen makkelijker te maken. Dit doe ik door het coachen van vrouwen hierbij maak gebruik van de R&C methode. Deze methode heb ik ontwikkeld met behulp van diverse workshops en trainingen die ik in periodes van stress en vermoeidheid ter ondersteuning van mezelf heb gevolgd. Ik liep namelijk tegen dezelfde problemen aan als jij. De R&C methode bestaat uit mijn oplossing hoe ik weer kon functioneren. Ze hebben mijn leven makkelijker gemaakt. Het is voor mij een manier van leven geworden. 

Zullen we samen aan de slag gaan zodat jij het leven kunt gaan leven dat je verdient?  

 

Mijn aanbod bestaat uit  (online)individuele-trajecten en (online)trainingsprogramma’s

  

Een individueel traject is helemaal alleen voor jou en dan heb ik ook alle tijd en aandacht alleen voor jou. Samen gaan we stap voor stap de weg volgen die voor jou nodig is. Hier vind je meer informatie over de  (online)individuele-trajecten 

Tijdens de trainingsprogramma’s kun je ervaringen uitwisselen, samenwerken, verbinden en elkaar motiveren. Hier vind je meer informatie over de (online)trainingsprogramma’s

Natuurlijk kun je ook eerst gratis kennismaken met mij en de R&C methode door een afspraak te maken voor een kennismakingscoachingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je al gelijk tips en handvatten waarmee je aan de slag kunt gaan. 

Hier lees je de  reacties van deelnemers.

 

Wacht niet langer maak hier je afspraak voor een gratis kennismakingscoachingsgesprek

Bellen kan natuurlijk ook!

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten, ontvang speciale aanbiedingen en ontvang mijn blogberichten in je mailbox.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.