Over mij

Ik ben Natasja Rijken. Ik heb de Relaxed and Crea methode ontwikkeld afgekort de R&C methode omdat ik zelf heb ervaren dit nodig is. Steeds maar weer probeerde ik alle ballen in de lucht te houden. Stress, vermoeidheid,werkdruk en een schuldgevoel waren voor mij dagelijkse kost. Op een dag besloot ik dat moet anders maar dat viel niet mee.

Uiteindelijk is het mij gelukt door het volgen van vele workshop, trainingen en een opleiding tot creatieve therapeut. Vanuit eigen ervaring weet ik dus welke behoeften er is. Regelmatig spreek ik vrouwen over vermoeidheid, stress, werkdruk en het combineren van werk en gezin. Mijn missie is om het leven van vrouwen makkelijker te maken.

Nu er in mijn privéleven ook ruimte is om veel tijd in mijn onderneming te steken heb ik besloten om de R&C methode te ontwikkelen. Eerder ging mijn aandacht vooral naar de opvoeding van mijn kind. De opvoeding van een met kind met een leerstoornis, een ontwikkelingsstoornis en genderdysforie vraagt tijd en energie. Ik heb zelf alle onderdelen van de R&C methode nodig gehad om dit in combinatie met werk te kunnen doen.

Lees hier meer over de Relaxed and Crea methode.

Aanbod: R&C training R&C dag individueel traject kennismakingsworkshop

Contact