Over mij

Motiverende Coach, creatief therapeut en inspirerende spreker. Mijn missie is het leven van vrouwen makkelijker maken. 

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Rijken eigenaar van Relaxed and Crea speciaal voor jou heb ik de R&C programma’s bedacht. Ik wil jou een relaxter leven zonder stress te geven.

Mijn ervaring

Ik ben moeder van een kind met dyslexie, autisme en transgender dysforie. Voor ons allebei geen gemakkelijk pakket. 

Ik weet hoe het voelt

Hoe jij jezelf voelt weet ik als geen ander, jarenlang waren vermoeidheid, stress en werkdruk mijn leven. Het combineren van werk en gezin vond ik zo lastig. 

Wat heb ik gedaan?

Ik zag in dat ik zelf moest gaan veranderen. Als ik blijf doen wat ik altijd doe, krijg ik wat ik altijd kreeg. Dat leek heel makkelijk maar dat was lastig. Vele cursussen, workshops en trainingen heb ik gevolgd en veel boeken heb ik gelezen.

Wat was het resultaat van dit alles?

Mijn vermoeidheid, stress en werkdruk verdwenen en het combineren van werk en gezin lukt mij. Ik heb een relaxed leven zonder stress.

Ik kan jou helpen.

Jij kunt dit ook je weet alleen nog niet hoe, dat kan ik je leren. 

Hoe vind je dit klinken?

Een leven zonder vermoeidheid, stress, werkdruk en met gemak werk en gezin combineren? Ik zou ervoor gaan als ik jou was. Creëer het leven dat je verdient.

Tijdens alle programma’s maak ik gebruik van verschillende elementen van mindfulness, eigen creativiteit, meditatie, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en positieve energie.

Mijn programma’s zijn: 

R&C creatief programma

 R&C individuele-trajecten

(online)trainingsprogramma’s

R&C gratis kennismakingsgesprek

 

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven