Over mij

Motiverende Coach, creatief therapeut en inspirerende spreker. Mijn missie is het leven van vrouwen makkelijker maken. Ik heb voor jou de tools voor een relaxter leven zonder stress.

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Rijken eigenaar van Relaxed and Crea speciaal voor jou heb ik de R&C methode ontwikkeld. Samen met jou wil ik aan de slag gaan om je een relaxter leven zonder stress te geven.

Mijn ervaring.

Ik ben moeder van een kind met dyslexie, autisme en transgender dysforie. Voor ons allebei geen gemakkelijk pakket. Als werkende moeder is het echt heel veel geregel om toch de zorg te kunnen bieden die nodig is, naar alle afspraken te kunnen in de zorgtrajecten en ook nog gewoon moeder zijn. Gelukkig heb ik de manier gevonden om dit te kunnen en te blijven doen. 

 

Ik weet hoe het voelt.

Hoe jij jezelf voelt weet ik als geen ander, jarenlang waren vermoeidheid, stress en werkdruk mijn leven. Het combineren van werk en gezin vond ik zo lastig. Steeds weer probeerde ik het allemaal goed te doen. Ook was ik steeds opzoek naar rust en balans voor mezelf. 
 
Wat heb ik gedaan?
Van alles heb ik geprobeerd om andere te laten inzien dat het voor mij niet werkten op deze manier en dat ik hulp nodig had. Er moesten dingen veranderen. Uiteindelijk zag ik in dat ik zelf moest gaan veranderen. Als ik blijf doen wat ik altijd doe krijg ik wat ik altijd kreeg. Dat leek heel makkelijk maar dat was lastig. Vele cursussen, workshops en trainingen heb ik gevolgd en veel boeken heb ik gelezen.
 
Wat was het resultaat van dit alles?
Steeds verbeterde mijn situatie een beetje en daardoor werd ik steeds meer gemotiveerd. Mijn vermoeidheid, stress en werkdruk verminderde en het combineren van werk en gezin ging steeds beter. Uiteindelijk ben ik ook de opleiding creatieve therapie gaan volgen en vielen de laatste stukjes op zijn plaats. 
 
Ik kan jou helpen.
Jij kunt dit ook je weet alleen nog niet hoe, dat kan ik je leren. Met mijn ervaring en expertise kan ik je helpen.  Mijn missie is om het leven van vrouwen makkelijker te maken. Ik wil samen met jou je leven makkelijker maken.  
 
Hoe vind je dit klinken?
Een leven zonder vermoeidheid, stress, werkdruk en met gemak werk en gezin combineren? Ik zou ervoor gaan als ik jou was het kan je alleen maar winst opleveren. Creëer het leven dat je verdient.

 

Tijdens alle programma’s maak ik gebruik van verschillende elementen van mindfulness, eigen creativiteit, meditatie, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en positieve energie.

Mijn aanbod bestaat uit: 

creatief programma

 (online)individuele-trajecten

  (online)trainingsprogramma’s

 

Wacht niet langer maak hier je afspraak voor een gratis kennismakingscoachingsgesprek

Bellen kan natuurlijk ook!

 

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven