Over de R&C methode

Wil jij niet meer moe zijn? Geen stress meer hebben? Geen werkdruk ervaren? Geen moeite meer hebben om je gezin en werk te combineren?

Wil je vol energie en fit de dag doorkomen? Werken en leven zonder stress? Geen werkdruk meer voelen? Moeiteloos en zonder schuldgevoel je werk en gezin combineren? Is je antwoordt JA! Dan is de R&C methode er voor jou. Speciaal voor jou heb ik de R&C methode ontwikkeld. Waarom? Omdat het nodig is!

De Relaxed and Crea methode is uniek en door mijzelf ontwikkeld. De R&C methode. Deze methode is ontwikkelt voor vrouwen van 30 tot en met 55 jaar met een carrière en een gezin. Die moe zijn, stress hebben, werkdruk ervaren en moeite hebben om werk en gezin te combineren.

Wat is de R&C methode?

Mijn missie is om het leven van vrouwen makkelijker te maken. Dit doe ik door het coachen van vrouwen hierbij maak gebruik van de R&C methode. Deze methode heb ik ontwikkeld met behulp van diverse workshops en trainingen die ik ter ontwikkeling van mezelf heb gevolgd. Op gebied van mindfulness, creativiteit, mediteren, yoga, spiritualiteit en energie en de opleiding Creatieve Therapie. De combinatie hiervan is uniek en zo krijg je het beste. Als coach begeleid ik vrouwen tijdens individuele trajecten, geef ik workshops en een (online)trainingsprogramma.

Waarom R&C methode?

Heb jij moeite om alle ballen in de lucht te houden? Weet je soms echt niet hoe je de dag door moet komen? Ben je het overzicht kwijt? Heb je te weinig tijd? En zeker te weinig tijd voor jezelf?

Als je niets veranderd aan de situatie waar je nu in verkeerd en maar door blijft gaan zijn de gevolgen groot. Uitval in het arbeidsproces, het gezin omdat je simpelweg niet meer kunt, je bent op, leeg en energieloos. Vaak volgt dan een burn-out of een depressie en een lang herstel traject. Misschien denk je nu maar dat overkomt mij niet. Vergeet dan niet, dat elke vrouw dit dacht. Zie het onder ogen en ga voor jezelf zorgen.

De reden dat ik deze methode ben gaan ontwikkelen is om uitval te voorkomen maar ook om te helpen op de weg naar herstel. Ik gun elke vrouw een leven zonder vermoeidheid, stress en werkdruk. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen vaak te veel belast zijn met de opvoeding van de kinderen het huishouden en een baan. Ik bied je een mogelijkheid om je leven makkelijker te maken. Gun jezelf dit en maak je leven makkelijker.

Je hebt alles in 1 methode dus bespaar je tijd je hoeft niet allerlei verschillende activiteiten te doen om je beter te voelen. Maak deze tijd vrij en je hebt er voor altijd profijt van.

Aanbod:

Individueel traject

R&C training

Kennismakingsworkshop

 

Agenda   contact  aanmelden