Mindful met draadjes

Tijdens de workshop mindful met draadjes gaan we met wol, katoen of touw aan de slag.

Je bent niet zo maar creatief bezig. Je krijgt een combinatie van creatief, meditatie en mindfulness. Dit is een fijne manier om creatief bezig te zijn. Je gaat creëren vanuit liefde voor jezelf en de materialen waarmee je werkt. Met de kleur die je op dat moment nodig hebt. Je komt (weer) in contact met je eigen creativiteit.

Het aanbod van mindful met draadjes is:

Macramé

Macramé is weer helemaal terug. Je kunt er zo veel leuke dingen meemaken. Wandkleden, plantenhangers zijn het bekendste maar er is nog meer hoor. Je gaat met een leuk zelfgemaakt knopproject naar huis.

Haken

Gezellig samen haken. Je een gaat leuke gehaakte creatie maken. Er is zo veel mogelijk, decoratie voor in huis. Maar ook een mooie omslagdoek of een warme deken. Te veel om op de noemen maar je gaat in ieder geval met een mooi zelfgemaakt haakproject naar huis.

Tunisch haken

Is het breien of haken? Nee, het is tunisch haken! Deze leuke haaktechniek is een combinatie van breien en haken en op het moment razend populair.

Ik begeleid je door middel van oefeningen en meditatie naar de focus op jezelf al het anderen is voor dat moment even niet belangrijk. Met elkaar gaan we werken aan een creatie met liefde, aandacht en zonder oordeel.

Tijdens deze workshops gaat het om samenzijn, samenwerken en verbinden.  Iedereen gaat natuurlijk met een mooi werk en een goed gevoel naar huis.

De workshop is inclusief:

  • een workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,

  • koffie/thee,

  • een werkboek,

  • materialen om mee te werken,

  • veel inspiratie en tips.

De kosten zijn 32,50 per persoon. Kijk in de agenda voor de data.

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven