Liefde voor papier

Tijdens de workshop liefde voor papier gaan we met verschillende soorten papier en andere matrialen aan de slag.

previous arrow
next arrow
Slider
 

Je bent niet zo maar creatief bezig. Je krijgt een combinatie van creatief, meditatie en mindfulness. Dit is een fijne manier om creatief bezig te zijn. Je gaat creëren vanuit liefde voor jezelf en de materialen waarmee je werkt. Met de kleur die je op dat moment nodig hebt. Je komt (weer) in contact met je eigen creativiteit.

Het aanbod van liefde voor papier is:

Decopatch paper 

We gaan knippen, scheuren, plakken en lijmen. Je maakt een eigen kunstwerk van een beeld, doos, bloempot, houten kistje, stoel of een ander voorwerp keuze genoeg.

Illustreren met papier

Je gaat werken met verschillende kleuren en soorten papier, karton en andere materialen. Je maakt je eigen unieke illustratie. Die thuis een mooi plaatsje kan geven.

Ik begeleid je door middel van oefeningen en meditatie naar de focus op jezelf al het anderen is voor dat moment even niet belangrijk. Met elkaar gaan we werken aan een creatie met liefde, aandacht en zonder oordeel.

Tijdens deze workshops gaat het om samenzijn, samenwerken en verbinden.  Iedereen gaat natuurlijk met een mooi werk en een goed gevoel naar huis.

De workshop is inclusief:

een workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,

koffie/thee,

een werkboek,

materialen om mee te werken,

veel inspiratie en tips.

De kosten zijn 32,50 per persoon. Kijk in de agenda voor de data.

 

Workshop boeken

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven