Kracht en Balans

Gepubliceerd door Natasja op

In je kracht staan en in balans zijn willen we allemaal maar toch vinden we het vaak lastig. Waarom is het zo lastig? Waarom is het zo belangrijk? Waarom staan kracht en balans in verbinding?

Kracht

Wil je weer in je eigen kracht komen? Ga naar je innerlijke zelf luisteren die weet wat goed voor je is. Ons verstand neemt vaak de overhand en dan vergeten we onze intuïtie. Helpende gedachte kunnen zijn ik wil het, ik kan het.

Innerlijke balans

Innerlijke balans ontstaat alleen als wij onze positieve energie en onze negatieve energie met elkaar weten te verenigen. Zolang deze van elkaar gescheiden blijven, blijft de spanning tussen beide bestaan. Wanneer wij beide polen innerlijk bij elkaar weten te brengen, zullen zij samensmelten, zich verenigen en verdwijnen de conflicten in en met onszelf. Innerlijke harmonie ontstaat alleen door vereniging van al onze eigenschappen en niet door de negatieve uit te sluiten. Alle positieve en negatieve eigenschappen horen bij ons.

Negatieve energie

Alles waar wij onze aandacht op richten, trekken we naar ons toe. Hoe meer aandacht wij dus geven aan negatieve energieën in ons innerlijk, hoe meer deze energieën zich zullen ontwikkelen. Dus door de negatieve energie bij te sluiten en dus aandacht te geven groeit deze alleen maar. Door de negatieve energie te accepteren maken we hem kleiner.

Balans

Wil je meer balans in je leven? Eigenlijk is het heel simpel maar het doen is een ander verhaal………… Eigenlijk weten we het vaak wel. Balans is eigenlijk genoeg van alles maar vaak willen we te veel en raken daardoor uit balans. Maak keuzes, zeg soms nee, neem tijd voor jezelf en wees lief voor jezelf. Vaak zijn we zelf erg veeleisend naar onszelf. We vragen te veel van onszelf en raken uit balans. 

Contact


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken en ik geef graag mijn creativiteit en positiviteit door.