Jezelf blijven

Gepubliceerd door Natasja op

Wil jij jezelf blijven?

Jezelf blijven of weer worden…………. Waarom is het zo lastig en hoe heb ik dit gedaan. 

Hoe heb ik dit gedaan?

Op 1-1-2018 was het precies 10 jaar geleden dat ik besloot om mezelf te worden door alle jaren heen had ik mezelf steeds aangepast aan de verwachtingen van anderen. Ik wist eigenlijk niet meer wie ik was en wat ik vond of wilde. Ik weet nog goed dat een lieve vriendin mij vroeg maar wat wil jij? Eigenlijk wist ik niet wat ik wilde, ik had geen mening. Ik was zo gewend om me aan te passen dat ik niet meer wist wie ik was en wat mijn mening was. Ik had geen eigen mening meer.  Dat wilde ik graag veranderen

Is het makkelijk?

Het leek zo makkelijk maar wat is het lastig om echt bij jezelf te komen en te blijven, want ja ik wil graag aardig gevonden worden en wie ben ik echt? Wie vind mij nu leuk als ik gewoon mezelf ben? Het was een lange weg en strijd maar zeker de moeite waard. 

Genieten en jezelf blijven

De liefde voor mezelf is gegroeid en daardoor ook de liefde voor andere mensen, het leven en kleine geniet momenten. Ik kan echt genieten van alle mooie dingen die het leven biedt. Een dilemma los ik op door naar mijn intuïtie te luisteren en als ik bemerk dat ik weer bij mezelf vandaan ben ga ik terug want dan voel ik me het fijnste. De maatschappij is haastig, contacten zijn vaak oppervlakkig maar ik heb de keuze hoe ik hiermee omga en dat geeft energie. 

Contact


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken en ik geef graag mijn creativiteit en positiviteit door.