Intuïtief schilderen

Tijdens een workshop intuïtief schilderen ga je met verschillende materialen en technieken aan de slag.

previous arrow
next arrow
Slider
 

In het kort komt het erop neer dat alles kan en alles mag. Daarom is het ook altijd goed wat je doet en maakt. Je werkt met verschillende soorten verf en verf technieken experimenteren is volop mogelijk. Natuurlijk geef ik uitleg en krijg je tips.

Je krijgt een combinatie van creatief, meditatie en mindfulness. Dit is een fijne manier om creatief bezig te zijn. Je gaat creëren vanuit liefde voor jezelf en de materialen waarmee je werkt. Met de kleur die je op dat moment nodig hebt. Je komt (weer) in contact met je eigen creativiteit.

Ik begeleid je door middel van oefeningen en meditatie naar de focus op jezelf, al het anderen is voor dat moment even niet belangrijk.

Je gaat werken aan een creatie met liefde, aandacht en zonder oordeel.

Tijdens de workshop gaat het om samenzijn, samenwerken en verbinden. Je gaat met een mooi werk en goed gevoel naar huis.

De workshop is inclusief:

  • een workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,
  • koffie/thee,
  • een werkboek,
  • materialen om mee te werken,
  • veel inspiratie en tips.

De kosten zijn € 32,50 per persoon.

Wil je een workshop boeken?

Dit is mogelijk vanaf 6 personen. Jij bepaald in overleg met mij datum, tijd en locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is 6 mensen verzamelen voor een leuke workshop. 

Workshop boeken

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven