Intuïtief schilderen en tekenen

Tijdens de workshop Intuïtief schilderen en tekenen gaan we met verschillende materialen aan de slag.

In het kort komt het erop neer dat alles kan en alles mag. Daarom is het ook altijd goed wat je doet en maakt. Je werkt bv. met inkt, verschillende soorten verf, krijt of houtskool experimenteren is volop mogelijk.

Je krijgt een combinatie van creatief, meditatie en mindfulness. Dit is een fijne manier om creatief bezig te zijn.  Je gaat creëren vanuit liefde voor jezelf en de materialen waarmee je werkt. Met de kleur die je op dat moment nodig hebt. Je komt (weer) in contact met je eigen creativiteit.

Ik begeleid je door middel van oefeningen en meditatie naar de focus op jezelf al het anderen is voor dat moment even niet belangrijk. Met elkaar gaan we werken aan een creatie met liefde, aandacht en zonder oordeel.

Tijdens de workshop gaat het om samenzijn, samenwerken en verbinden.  Iedereen gaat natuurlijk met een mooi werk en een goed gevoel naar huis.

De workshop is inclusief:

  • een workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,

  • koffie/thee,

  • een werkboek,

  • materialen om mee te werken,

  • veel inspiratie en tips.

De kosten zijn 32,50 per persoon. Kijk in de agenda voor de data.

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven