Reacties van deelnemers

“Ik heb vrijwel dagelijks tien keer achtereen de affirmatie uitgesproken: ik hou van jou en je bent mooi.  Ik heb mooie inzichten gekregen tijdens het uitspreken van de affirmatie. Zelf liefde gaat in wezen niet over uiterlijk, maar over wat daarachter zit. De ziel. Ik merkte dat wanneer ik daar doorheen keek, dus door het oog dat in mijn ogen minder goed was als de ander, dit oog ging glanzen.
Mijn ogen gingen dus glanzen door het uitspreken van de affirmaties.
Groetjes, Hanneke”


“Natasja, dank je wel voor de fijne ochtend tijdens de workshop Hart voor jezelf. Het heeft me een positieve boost gegeven.
Ik hoop je zeker nog eens ergens tegen te komen.
Lieve groet, José”


“bij het kleien werd ik boos op de persoon, er kwamen emoties los. dacht aan alles waar ik nog boos over was bij die persoon…
Toen heb ik iets moois gemaakt van hetzelfde stuk klei. Een boom met een duidelijke voet, een stronk en wijt uitstaande bladeren. heb ik een paar keer de zin uitgesproken ik vergeef jou alleen en puur voor mezelf.. ik probeerde de boom sterk te maken met een duidelijke voet en zei tegen mezelf dit ben ik nu en ik blijf no matter wat krachtig bij mezelf.
liefs Judith”


“Lieve Natasja,

Dank je wel voor de fijne workshop.
Het creatieve aspect in combinatie met het spirituele vond ik mooi.
Dank je voor het samenbrengen van een fijne groep vrouwen.
Een inspirerende ochtend waarin veel gevoelens loskwamen. Dank je wel daarvoor. ”


“Je geeft hele fijne meditaties.”


“Natasja, Bij binnenkomst was ik heel onrustig en wilde eigenlijk niet mee doen. Jij zei doe het en ervaar wat er gebeurt. Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan. De onrust verdween helemaal. Dank je wel!”


“Mooi. Grt. WILMA”


“Ik vond het ook heel leuk. Dankjewel voor de meditatie.
Lieve groet ilma”

Leuk dat je op mijn website bent!

Mis niets en blijf altijd op de hoogte van alle activiteiten. Ontvang speciale aanbiedingen en  mijn blogberichten in je mailbox. Schrijf je daarom in voor mijn nieuwsbrief.

 

Inschrijven