Een nieuw begin, dingen veranderen, waarom niet?

Denk je soms het moet anders? Is dit het nu? Waarom moet ik alles alleen doen? Hoe moet ik alles gedaan krijgen? Hoe kun je het anders doen?

Een nieuw begin, dingen veranderen, waarom niet? Gewoon doen.  

Waarom dan het gaat toch allemaal goed?

Ja maar het gaat altijd al zo en ik kan het wel volhouden. Nog even doorzetten en dan kunnen er misschien wel dingen veranderen. Ik wil niet klagen op mijn werk over de werkdruk want ik ben bang dat ze mij dan ongeschikt vinden voor deze baan en ik doe het zo graag.

Echt?! Al die stress, werkdruk en het balanceren tussen werk en gezin doe je dat graag? Of doe je werk graag maar dan zonder al die stress, werkdruk en het moeilijke combineren van werk en gezin?

Ga het gewoon doen.

Een nieuw begin al is het maar klein geeft je een goed gevoel. Je kunt bijvoorbeeld een kwartiertje eerder opstaan dan je gezin. Drink een kopje thee en geniet van de rust zo in je stille huis. Denk je nu, het is toch niet eerlijk dat ik nu ook nog eerder op moet staan. Bedenk wat het je oplevert. De rust, even een moment voor jezelf. Het lijkt klein maar kleine stapjes helpen je. Probeer eens iets kleins voor jezelf te veranderen in je dagelijkse routine en kijk wat het je oplevert. Ik vind het leuk als je mij hiervan op de hoogte houdt stuur mij een berichtje.

Dit helpt je.

Mantra voor een nieuw begin. Deze luister ik altijd als ik aan iets nieuws ga beginnen. Dit is een mantra die je helpt om iets nieuws te beginnen,
moeilijkheden op te lossen en succes te hebben.

Dit heb ik gedaan.

Zelf heb ik vorige week mijn werkruimtes omgewisseld. Mijn werkkamer was een klein en vooral volle kamer waar ik geen lucht meer kreeg. Het stond te vol. De coachingsruimte was lekker ruim maar heb je al die ruimte nodig voor 1 op 1 gesprekken? Ik heb nu van de grote ruimte mijn werkkamer gemaakt. Ik verdien het toch om in een heerlijke lichte en ruime kamer te werken waar ik mij goed voel. Hier een filmpje van mijn werkruimte

De coachingsruimte is ook een hele fijne ruimte geworden. Deze ademt meer rust en intimiteit uit. Ik kan niet wachten om hier met jou aan de slag te gaan. Kom je een keer langs voor een kennismakingscoachingsgesprek? Ik maak graag kennis met je en wil je zeker meer vertellen over de R&C methode.  Neem contact op voor een afspraak of vragen.

 

 

Vraag jij weleens om hulp?

 

 


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken eigenaar van Relaxed and Crea. Ik geef intuïtieve creatieve workshops. Een hele fijne manier om creatief bezig te zijn.

1 reactie

Alles wat je aandacht geeft goeit - Relaxed and Crea · 23 april 2019 op 10:01

[…] Een nieuw begin, dingen veranderen, waarom niet? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *