Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken? Blijf jij vaak twijfelen en ben je bang om de verkeerde beslissing te nemen? Kiezen kan je ook veel rust geven. Het vraagt alleen moed om toe te geven dat je deze keuze moet maken. Of om te stoppen met twijfelen en te zien wat deze keuze je gaat brengen.

Moed

Pff veel moed had ik nodig voor de keuze die ik heb gemaakt. Veel denken, wikken en wegen, wel niet maar wat als. Gek werd ik ervan. Ook twijfelen of ik wel een keuze moest maken. Als ik de verkeerde keuze maak wat dan? En zo bleef het maar malen in mijn hoofd.

Wat was er aan de hand?

De coaching programma’s van Relaxed and Crea (individuele traject en training) komen niet echt van de grond. Weinig tot geen klanten hiervoor. De intuïtieve creatieve workshops doen het steeds beter. Heel lang heb ik naar manieren gezocht om de coaching beter bekend te krijgen. Maar eigenlijk wist ik diep in mijn hart dat dit mij niet ging lukken.

Maar dan?

Moet ik dan stoppen met Relaxed and Crea? Nee dat wil ik zeker niet. Maar hoe dan verder? Wat kan ik nog meer doen. Hoe zet ik mezelf nog meer op de kaart? Zo bleef het maar spoken in mijn hoofd.

Ineens wist ik het!

Ik ga gewoon stoppen met de coaching programma’s. Ik ga voor de INTUÏTIEVE CREATIEVE WORKSHOPS! Het geeft mij zoveel rust nu ik dit weet. Ik zie alles ineens anders, maar vooral heb ik zin om dit te gaan doen. Ik word hier zo blij van.

Nu ben ik dus druk bezig om de agenda te vullen. Na de zomervakantie gaat deze van start. Wil je voor die tijd een workshop boeken dat kan neem hierover contact op met mij. Leuk als zomerafsluiter met bijvoorbeeld collega’s. 

previous arrow
next arrow
Slider

Relaxed and Crea

Volg je mij al op #Insta

Creativiteit op school


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken eigenaar van Relaxed and Crea. Ik geef intuïtieve creatieve workshops. Een hele fijne manier om creatief bezig te zijn.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *