Echte keuzes maken vraagt moed

Gepubliceerd door Natasja op

Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken? Blijf jij vaak twijfelen en ben je bang om de verkeerde beslissing te nemen? Kiezen kan je ook veel rust geven. Het vraagt alleen moed om toe te geven dat je deze keuze moet maken. Of om te stoppen met twijfelen en te zien wat deze keuze je gaat brengen.

Moed

Pff veel moed had ik nodig voor de keuze die ik heb gemaakt. Veel denken, wikken en wegen, wel niet maar wat als. Gek werd ik ervan. Ook twijfelen of ik wel een keuze moest maken. Als ik de verkeerde keuze maak wat dan? En zo bleef het maar malen in mijn hoofd.

Wat was er aan de hand?

De programma’s van Relaxed and Crea komen niet echt van de grond. Weinig tot geen klanten hiervoor. Heel lang heb ik naar manieren gezocht om Relaxed and Crea beter bekend te krijgen. Maar eigenlijk wist ik diep in mijn hart dat dit mij niet ging lukken. Want ik werd niet gelukkig van het commerciële, van je hobby je beroep maken.

Maar dan?

Moet ik dan stoppen met Relaxed and Crea? Nee dat wil ik zeker niet. Maar hoe dan verder? Wat kan ik nog meer doen. Hoe zet ik mezelf nog meer op de kaart? Zo bleef het maar spoken in mijn hoofd.

Ineens wist ik het!

Ik ga gewoon stoppen met het commerciële gedoe en proberen klanten te werven. Ik ga mijn inzichten en creativiteit kosteloos delen. Het geeft mij zoveel rust nu ik dit weet. Ik zie alles ineens anders, maar vooral heb ik zin om dit te gaan doen. Ik word hier zo blij van.

Contact


Natasja

Creatieveling met positieve kijk op het leven. Wie ben ik? Ik ben Natasja Rijken en ik geef graag mijn creativiteit en positiviteit door.