Creativiteit met een klein budget

Gepubliceerd door Natasja op

Denk jij dat een creatieve hobby duur moet zijn? Dat je altijd dure producten moet gebruiken? Is dit een reden om er niet aan te beginnen? Nou dat is helemaal niet nodig je kunt met een beperkt budget allerlei leuke producten voor je creatieve hobby kopen. 

Kwaliteit

Soms is de kwaliteit iets minder maar soms helemaal niet. Dit is een kwestie van gewoon uitproberen. Je kunt ook eens vragen of er iemand is die al eens met dit product heeft gewerkt. Op de Facebookpagina ‘ Creatief met Action , AliExpress en andere low budget winkels 2.0😉 ‘ vind je leuke tips ideeën en resultaten. En kun je zien dat je voor een low budget superleuke dingen kunt maken. 

Niet duur

Een creatieve hobby hoeft niet duur te zijn. Deze plantenmand haakte ik van wol van de Zeeman. Het patroon komt uit het boek van Natasja Vreeswijk ‘Workshop fair isle haken‘. Je vindt hierin leuke decoraties in vintage stijl. Je kunt zelf kiezen welke materialen je gebruikt en zo kun je zelf je budget bepalen.

Restjes wol of katoen kun je vaak nog wel ergens anders voor gebruiken. Vulling, kleine haakprojecten of spaar ze op en haak er een leuk gekleurd kleedje van.

Bewaren

Gouacheverf die je niet gebruikt kun je gewoon laten drogen en bewaren. Als je de verf weer wilt gebruiken kunt je deze nat maken en je kunt er weer mee gaan verven. Dit is erg handig. Acrylverf kun je in een afgesloten pot ook bewaren. Leuk, meng de kleuren eens bij elkaar,  je hebt dan een hele nieuwe en je eigen unieke kleur.

Proberen

Wil je een iets nieuws proberen maar wil je kijken of het wat voor jou is? Wil je niet gelijk alle materialen aanschaffen? Volg dan een eerst workshop. 

Contact