Over Relaxed and Crea

Ik maak gebruik van verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.

Mijn aanbod is geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat tijdens een activiteit niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

Aanbod:

Individueel traject

Verdiepingsworkshop

Relaxed and Crea dag

Relaxed and Crea way of life

Creatieve workshops

Agenda   Contact