Aanbod

Ik maak gebruik van verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.

Mijn aanbod is geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat tijdens een activiteit niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

Aanbod individuele trajecten, workshops en trainingen:

Individueel traject

Tijdens een individueel traject gaat het om jou. Samen gaan we een traject aan en kijken we naar wat jij nodig hebt om weer in je kracht te komen. Ik ga je niets leren maar je gaat transformeren daardoor ontstaat er een dieper contact  met je eigen gevoel & intuïtie, persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans. Dit is een traject op maat en persoonlijk voor jou. Met dit traject krijg je de tools aangereikt om blijvende resultaten te bereiken.

Meer informatie

 

Verdiepingsworkshop

Bij deze workshop ligt de nadruk op meer verdieping. Je gaat creëren vanuit je gevoel en het resultaat is niet belangrijk. Juist omdat je vanuit je hart werkt en je verstand en oordeel uit mag zetten, is het resultaat prachtig. Je gaat met nieuwe inzichten, positieve energie en een goed gevoel naar huis.

Meer informatie

 

Relaxed and Crea dag

Een heerlijke dag vol mindfulness, creativiteit en meditatie. We gaan met de 8 factoren van mindfulness aan de slag, je krijgt tips hoe je dit in je dagelijks leven integreert, we gaan heerlijk mediteren en vanuit je eigen innerlijke flow creëren.

Meer informatie

 

Relaxed and Crea way of life

Een trainingsprogramma van 6 bijeenkomsten. Je gaat niets aanleren maar je gaat transformeren waardoor je blijvende resultaten boekt. Vertrouwen op je intuïtie en niet meer vanuit je angsten leven en handelen.

Meer informatie

Contact  Creatieve workshops  Agenda